Bee Daisy

About

Dé online concept store voor uw herbruikbare en duurzame producten

Bij Bee Daisy vinden we dat we moeten samenwerken om de wereld een stukje beter en gezonder te maken. Veel mensen denken dat de stap naar een duurzame levensstijl ingewikkeld moet zijn maar dit hoeft helemaal niet! Met onze ecologische producten willen wij de stap naar een duurzaam en milieubewust leven gemakkelijker maken.

Maar wacht... je levensstijl veranderen lukt niet van de ene op de andere dag. Je moet jezelf wat tijd gunnen. Doe het met kleine stapjes en stap voor stap, in je eigen tempo. En doe wat goed voelt voor jezelf! Dit is volgens ons de enige manier om het vol te houden.

Leven wij al volledig zero-waste? Neen, maar we proberen al wel veel bewuster te kopen en 2 keer na te denken als we iets aankopen. En als wij een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van het milieu, dan kunnen anderen dat ook. 

Als we samenwerken kunnen we de wereld een stukje beter en gezonder te maken.


Hoe ontstond het ecologisch concept Bee Daisy?

De laatste jaren hebben we gemerkt dat door te werken in de luchtvaartsector er enorm veel werd weg gegooid. Het gaf ons soms een heel ongemakkelijk gevoel. De vraag kwam bij ons op tafel of wij hier als individu of familie iets aan konden veranderen. De grote problemen kunnen wij misschien niet oplossen, maar we kunnen al op onze eigen vierkante meter eens kijken en zien welke bijdragen we daar kunnen doen.

Zo ontstond het idee om daarmee aan de slag te gaan... en zo ontstond onze webshop met ecologische producten.

We hebben ons tot doel gesteld om milieuvriendelijke en duurzame producten aan te bieden voor alle alledaagse activiteiten in huis.


"Zonder meer voor minder afval gaan" - Op die manier willen we mee bouwen aan een duurzame wereld.Heb je een vraag of ben je benieuwd naar het aanbod?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x