About

Bij Bee Daisy vinden we dat we moeten samenwerken om de wereld een stukje beter en gezonder te maken. Veel mensen denken dat de stap naar een duurzame levensstijl ingewikkeld moet zijn maar dit hoeft helemaal niet! Met onze ecologische producten willen wij de stap naar een duurzaam en milieubewust leven gemakkelijker maken.

Maar wacht... je levensstijl veranderen lukt niet van de ene op de andere dag. Je moet jezelf wat tijd gunnen. Doe het met kleine stapjes en stap voor stap, op je eigen tempo. En doe wat goed voelt voor jezelf! Dit is volgens ons de enige manier om het vol te houden.

Leven wij al volledig zero-waste? Neen, maar we proberen wel veel bewuster te leven en 2 keer na te denken als we iets aankopen. En als wij een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van het milieu, dan kunnen anderen dat ook. 

Maar wij zijn WIJ eigenlijk? Wel, wij zijn Tania en Lien, moeder en dochter. We hebben ons tot doel gesteld om milieuvriendelijke en duurzame producten aan te bieden voor alle alledaagse activiteiten in huis maar ook onderweg, op je werk,... We willen je graag aanmoedigen om bewuster en ecologischer te leven en je tonen dat dit echt niet moeilijk hoeft te zijn. 

Bedankt voor jullie steun en liefde!


Heb je een vraag of ben je benieuwd naar het aanbod?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x